Hogyan találjuk meg a beteg számára a legideálisabb kezelést?

Ahhoz, hogy a legelőnyösebb és legsikeresebb megoldást megtaláljuk, a pácienst alaposan megvizsgáljuk, állapotát felmérjük és egyéni konzultáció keretében részletesen tájékoztatjuk.

prof dr szabo janos gyorgy 1Sok esetben nem egyetlen, hanem több kezelési eljárás kombinációja jelentheti a megoldást. A páciens vizsgálata után, a beteg általános állapotának, rossz szokásainak, száj státuszának ismeretében derül ki, hogy milyen kezelés ajánlható a hosszú távú siker elérése érdekében, melyik megoldás milyen előnyökkel, illetve hátrányokkal jár. A maradék saját fogakat is felhasználhatjuk. Több lehetőség közül – a beteggel konzultálva – meg kell keresni a számára legjobb és anyagilag is elfogadható megoldást.

Az orvosválasztásnál a bizalom fontos kérdés. Én azt javaslom mindenkinek, hogy mielőtt döntene, tájékozódjon, kérjen referenciákat a már kezelt betegektől. A várható kezelésekről sok leírást és videót is talál az interneten. Ha a beteg teljesen tájékozatlan, szemléltető eszközökre van szükség, mert enélkül, egyszeri hallás után nehezen fogja megjegyezni a konzultáción hallott sok új információt.

Dr. Szabó János

Pácienseink véleményét itt olvashatja: REFERENCIA!